Ο Γιώργος Ασημινάκης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε ξαφνικά από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε στον Χάρη Λεμπιδάκη το βράδυ της Τρίτης, εξηγώντας του λόγους της αποχώρησής του.

«Δεν υπήρχε λόγος να γίνει τόσο μεγάλος ντόρος. Ο μόνος λόγος που έγινε ντόρος είναι γιατί η Ελένη Μενεγάκη είναι μία. Δυστυχώς η συνεργασία μας τελείωσε. Την αγαπάω πάρα πολύ και δεν έχω σταματήσει να την αγαπάω. Ήταν η κακιά στιγμή. Επειδή υπήρξαν όμως πολλές κακές στιγμές, κάποια στιγμή και εγώ σαν άνθρωπος, προτίμησα να βάλω τον εαυτό μου πάνω από τους άλλους. Και αυτό δεν είχα την υπομονή να το αντέξω άλλη μια φορά.

Όταν με θίγουν επαγγελματικά προτιμώ να φεύγω. Τώρα είμαι στο Just the 2 of Us. Θα είμαι στο Your Face Sounds Familiar όταν ξεκινήσει κι αυτό. Και από του χρόνου πρώτα ο Θεός… Με την Ελένη έχουμε ζήσει τις καλύτερες στιγμές. Ελένη μου σε αγαπώ. Η Ελένη είναι η μοναδική μου αγάπη. Η μοναδική αγάπη δεν ξεχνιέται» είπε ο Γιώργος Ασημινάκης.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!