Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή DOT. και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Γωγώ Αυγερινοπούλου.

Ο ταλαντούχος performer μίλησε για τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας του, για όσους θίγονται από τις μιμήσεις του, αλλά και τους γονείς του.

«Πήρα το ταλέντο από τον μπαμπά μου, επειδή έκανε και αυτός σάτιρα και μιμήσεις. Είχε απίστευτο χιούμορ. Ήταν άνθρωπος του γέλιου και πολύ θετικός. Οι γονείς μου δεν ήταν απλά συμπαραστάτες, με έσπρωξαν με το ζόρι να το κάνω. Ήθελα να πάω στην Δραματική Σχολή και όταν τελείωσα τον στρατό μου άνοιξαν κομμωτήριο. Γυρίζω από τον στρατό και μου έδειξαν το έτοιμο κομμωτήριο. Εγώ ήθελα να πάω στην Δραματική. Την ώρα που κρόπαρα εγώ το μαλλί μπαίνει η Ρούλα Κορομηλά με σπασμένο πόδι και μου λέει “Σας θέλω για μια εκπομπή”. Αυτό ήταν!» αποκάλυψε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Εννοείται ότι συνάντησα δυσκολίες. Ευτυχώς παραμένω τόσο καψούρης με αυτό που κάνω που τα θηρία δεν τα είδα. Δεν υπάρχει καριέρα που δεν θα περάσεις από δοκιμασίες» τόνισε ο Τάκης Ζαχαράτος.