Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έδωσε ο Τάσος Κωστής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την είσοδο παικτών reality στο χώρο της υποκριτικής, τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη, αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Δεν μπορώ να εμποδίσω κάποιον που βάζει λεφτά σε μία ταινία να επιλέξει για ηθοποιό ένα παίκτη reality. Το ότι έχεις ένα στόμα και μιλάς δεν σημαίνει ότι ξέρεις να παίζεις. Κακό του κεφαλιού τους, τα καίνε τα παιδιά αυτά. Είμαι ηθοποιός μισό αιώνα και θα έρθουν σε μία δουλειά να δουν τον παίκτη reality; Ε, ας πάω σπίτι μου τότε», είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

Ο Τάσος Κωστής αναφέρθηκε και τις καταγγελίες περί κακοποιητικών συμπεριφορών στο θέατρο που είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια: «Ξαφνικά είμαστε όλοι άγιοι; Έχουμε μία ευκολία να μιλάμε, στο να λέμε τι έκαναν οι άλλοι, αλλά εσύ δεν έχεις νεύρα όταν σε πειράζουν; Έχουμε πάρει μία πέτρα και βαράμε. Ποιος είσαι να βαράς συνέχεια; Εσύ που κατηγορείς κάποιον να προσέχεις, γιατί μπορεί να βρεθείς στη θέση του.

Τι έχει κάνει ο Γιώργος Κιμούλης για να μην μπορεί να δουλέψει; Πως θα ζήσει; Με την ίδια άποψη ένας φυλακισμένος που εκτίει την ποινή του τότε δεν πρέπει να ξαναδουλέψει ποτέ στη ζωή του. Ο Γιώργος Κιμούλης λένε ότι είχε κακή συμπεριφορά. Και; Ποιος δεν έχει; Μην περιμένετε μετά να μιλήσετε, αφήνετε να κακοφορμίζει η πληγή, έχει κάνει γάγγραινα και λέτε τώρα θα μιλήσουμε».