Ο Τάσος Κωστής συμμετέχει φέτος για τρίτη σεζόν στην τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και με αφορμή αυτό, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Ο Τάσος Κωστής μίλησε μεταξύ άλλων για την συγγένειά του με τον Γιάννη Μπέζο, ενώ απάντησε και σε όσους λένε ότι ο Γιώργος Κιμούλης δεν πρέπει να ξαναδουλέψει στο θέατρο μετά τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του.

«Με τον Γιάννη Μπέζο είμαστε ξαδέλφια. Ο Γιάννης δεν είναι καθόλου αυστηρός σαν άνθρωπος, είναι η χαρά της δουλειάς και του γυρίσματος. Απλά δε μπορεί τις μύτες, την ψευτιά και το δήθεν και αντιδρά», είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

Όσο για τον Γιώργο Κιμούλη, ο Τάσος Κωστής ανέφερε: «Γιατί επιτρέπεις σε κάποιον να σου συμπεριφέρεται άσχημα; Γιατί δεν τον κόβεις έστω και αυτό το λίγο; Λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος, δε θα πάρει ο άλλος φόρα και θα νομίζει ότι είναι ανεξέλεγκτος».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Έχει καταδικαστεί σε κάτι ο Κιμούλης; Ποιος δεν έχει κακή συμπεριφορά; Αυτό τι πάει να πει ότι πρέπει να του κόψουμε τη ζωή; Δε μπορεί να ζήσει; Καταδικάστηκε σε κάτι; Πόσος κόσμος είναι που έχει κάκιστη συμπεριφορά;

Του αποκλείεις το δικαίωμα να δουλέψει, να ζήσει; Ας τιμωρηθούν. Ας τον καταγγείλουν. Να είναι κάτι που θα είναι ποινικά κολάσιμο, να πάνε στο δικαστήριο… Ας καταδικαστεί… Αν αθωωθεί κάποιος στο δικαστήριο θα εξακολουθεί η ρετσινιά να τον κυνηγάει;»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!