Ο Τάσος Κωστής έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μίλησε τόσο για τη σύζυγό του όσο και για τον καρκίνο που πέρασε.

«Η γυναίκα μου είναι το κορίτσι μου, έτσι την λέω και τώρα, και είμαστε μαζί εδώ και 42 χρόνια. Ο σύντροφος τα έχει όλα, και της γκόμενας και της γυναίκας και της αδελφής, τα πάντα. Και στα καλά τα τότε και στα δύσκολα τώρα, που περάσαμε, που περνάμε. Περάσαμε και οι δύο την ίδια ασθένεια, καρκίνο. Όταν συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε να παλέψουμε, παλέψαμε και είναι ευχάριστο αυτό», εξομολογήθηκε ο Τάσος Κωστής.

Όταν ρωτήθηκε για τη δημοσιότητα απάντησε: «Ε, δεν θα το καβαλήσεις το καλάμι; Όλοι το καβαλάνε. Νόμιζα ότι κάποιος είμαι, ότι κάτι έγινε. Γυρίζω μετά από μια πρεμιέρα στο σπίτι, ήταν Παρασκευή και μου λέει η γυναίκα μου “δεν κατεβάζεις τα σκουπίδια γιατί έρχεται Σαββατοκύριακο, μη βρωμίσουνε;” Είμαι υπέρ της τάξης, να υπάρχει αρχηγός, αρκεί να μην υπάρχει κατάχρηση».

Όταν ρωτήθηκε για το #metoo ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Να ανοίγουν τα στόματα πιο μπροστά, γιατί τόσα χρόνια έχουν γίνει πολλά πράγματα. Γιατί το επιτρέψατε να γίνουν; Τώρα τι αλλάζει; Τι άλλαξε; Γιατί αν το έλεγαν από τότε δεν θα γίνονταν επαναλαμβανόμενα».

«Κάποιοι με απείλησαν ότι θα μου κόψουν το θέατρο κι εγώ είπα είσαι σίγουρος ότι μπορείς να μου κόψεις το θέατρο; Είσαι σίγουρος ότι θα φτάσεις μέχρι την πόρτα; Πώς είσαι σίγουρος ότι θα φτάσεις χωρίς να πάθεις συγκοπή; Και ταράχτηκε, παραλίγο να πεθάνει», αποκαλύπτει ο Τάσος Κωστής.

Για το DWTS: «Μου έκαναν φέτος πρόταση να πάω στο Dancing With The Stars. Θα κρατάω την παρτενέρ μου κι αυτή θα γυρίζει. Δεν θα πάω».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!