Ο νικητής του «Just the 2 of Us», Τάσος Ξιαρχό παραχώρησε συνέντευξη στο TV Έθνος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον άγνωστο τσακωμό του με τον Snik, εξαιτίας του βίντεο κλιπ, «Senorita». Ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε τι είναι αυτό ακριβώς που συνέβη με τον Snik, με συνέπεια να ψυχρανθούν οι σχέσεις τους.

Με σένα και τον Snik τι έχει συμβεί;

Δεν έχουμε τσακωθεί face to face. Όμως δημιουργήθηκε ένα συμβάν που με κούρασε πολύ. Αναφέρομαι στο πρότζεκτ του «Senorita». Ήμουν ένα δυναμικό κομμάτι της επιτυχίας του τραγουδιού και με έκαναν στην άκρη. Ήθελα να φανεί σωστά η δουλειά μου και ήταν το μόνο που δεν έγινε. Φάνηκαν μέλη σώματος γυναικών και ήταν προσβλητικό όλο αυτό. Δεν μου αρέσει να εκμεταλλευόμαστε το σώμα των ανθρώπων για να κάνουμε views. Μου ζητήθηκε, λοιπόν, να το ανεβάσω και εγώ είπα «δεν ανεβάζω κάτι που δεν με τιμά».

Θα ήθελες να ξεχαστεί όλο αυτό και στο μέλλον να συνεργαστείτε ξανά;

Με οποιονδήποτε θα μπορούσε να υπάρξει μια διαφωνία και να τα βρω στη συνέχεια. Αν λυθούν σωστά τα προβλήματα, είναι καλύτερη και η επόμενη συνεργασία. Μου έχει συμβεί και στο παρελθόν και οι επόμενες δουλειές ήταν καλύτερες.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!