Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την ανάρτηση που έκανε ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό για μία άγνωστη κοπέλα και την εμφάνισή της, εξαφανίστηκε, απείλησε να αυτοκτονήσει και στη συνέχεια επανήλθε μέσω Tik Tok κάνοντας, μεταξύ άλλων, επίθεση στη Δανάη Μπάρκα.

Τι έγραψε ο Τάσος Ξιαρχό στο Tik Tok:

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μία ώρα ήμουν αναίσθητος παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη. Αντιθέτως είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά. Αυτά προβάλλει η τιβι και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα το κορίτσι. Μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη. Όταν αποφασίσετε να στείλετε σε κάποιον την ευχή «εύχομαι να πεθάνεις τότε να σκεφτείτε και να ζητήσετε αν όντως αξίζει. Όταν εσείς πράξετε λάθος να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε.

Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν αυτός ψέματα έκανε για να τον λυπηθούν. Ε τότε, όσοι σκέφτηκαν έτσι, σκέφτονται μόνο κακοπροαίρετα. Όσο κατάπινα τα 50 χάπια έκλαιγα και τη στιγμή που λιποθύμησα είδα πολλές ωραίες στιγμές.

Για τέλος θα ζητήσω από τα πρωινά που έβγαιναν με ριγέ μπλούζες και χαμογελούσαν και αυτούς που έβαλαν τα ριγέ σήμερα φωτογραφίζοντάς τα να αναλογιστούν το τι είναι να χλευάζεις και να δημιουργείς μίσος και φόβο αντί να μιλήσουν και να πουν τι θα έπρεπε να κάνουμε. Ο κύριος Κοκλώνης σήμερα με έκραξε. Όπως και πολλοί διάσημοι. Χάρηκαν με το λάθος μου. Να είστε καλά φίλοι μου. Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια».

Η νέα ανάρτηση και η απάντηση για τη Δανάη Μπάρκα

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας, μετά την εξαφάνισή του, ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Λίγη ώρα μετά ο χορογράφος έκανε δυο αναρτήσεις, απαντώντας, μεταξύ άλλων και για το απαράδεκτο σχόλιο που έκανε για τη Δανάη Μπάρκα.

«Η φράση για τη Δανάη Μπάρκα επειδή δεν θέλω να παρερμηνευτεί. Δεν την είπα εγώ. Ένας φίλος της μου το είπε, που σήμερα με έκραξε» έγραψε στην πρώτη ανάρτηση και στη συνέχεια ανέφερε: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα κάτι τέτοιο. Θέλει τεράστια δύναμη. Όσο ήμουν λιπόθυμος μιλούσα με μια γνωστή δημοσιογράφο-παρουσιάστρια. Διάβασα τώρα ό,τι της έγραφα και πραγματικά δεν τα θυμάμαι. Τα λόγια της με βοήθησαν πολύ και πολλές φορές έβλεπα ένα φως, μα όταν διάβαζα το μήνυμά της με βοηθούσε».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!