Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» ο Τάσος Σοφρωνίου, ο οποίος απάντησε μεταξύ άλλων για τον πολυσυζητημένο καβγά που είχε ο ίδιος και η Βίκυ Καγιά με τη Σοφία Χατζηπαντελή στην πρεμιέρα του GNTM.

«Το θέμα είναι να μη συμφωνείς, γιατί υπάρχει λόγος να μη συμφωνείς. Να μη συμφωνείς για να κάνεις νουμεράκια, δεν ισχύει για εμάς, δεν υπάρχει. Το καλό είναι ότι είμαστε τρεις διαφορετικές προσωπικότητες. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι δυναμίτης, δε μασάει τα λόγια της, γιατί ανήκει σε μια γενιά παιδιών που έχουν μεγαλώσει με τα social media και έχουν το θάρρος της γνώμης τους.

Αυτό εμένα μου αρέσει πολύ. Είναι ωραίο γιατί λένε την αλήθεια τους. Στη μόδα αν δεν πεις τη γνώμη σου δεν μπορείς να πας μπροστά. Πολλά από τα κορίτσια του διαγωνισμού έχουν συγκεκριμένους στόχους για τους οποίους συμμετέχουν», είπε αρχικά ο κριτής του GNTM.

Όσον αφορά τη διαφωνία του με τη Σοφία Χατζηπαντελή για το τι είναι diversity, ο Τάσος Σοφρωνίου τόνισε:

«Παραλίγο να πιανόμασταν στα μαλλιά, έγινε χαμός. Είμαστε φανταστικά την ώρα που κάνουμε το γύρισμα. Ειλικρινά εκείνη την ώρα τα βλέπουμε όλα σκούρα. Αυτό μας δίνει την ελευθερία να κάνουμε τη συζήτηση που θα κάναμε αν δεν είχαμε κάμερες.

Δεν έχουμε περάσει τα όρια. Όλο αυτό έχει μια αλήθεια. Δεν το κάνουμε για την τηλεθέαση, γιατί δεν το καταλαβαίνουμε καν. Σίγουρα θα διαφωνήσουμε, θα τσακωθούμε και θα συγκρουστούμε. Θα δείτε ακόμα χειρότερα. Αυτό που είδατε χθες ήταν πταίσμα, ήταν το πρώτο πιάτο».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!