Ο Τάσος Σωφρονίου μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και απάντησε σε όλα όσα τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι με έναν δικό του, ιδιαίτερο τρόπο.

«Καλά, πάμε παρακάτω, άλλο» είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Σοφρωνίου, όταν ρωτήθηκε για τη Μαρίνα Πατούλη και τον χαρακτηρισμό «τηλεοπτικά σκουπίδια».

Όσον αφορά στον Λάκη Γαβαλά, ο Τάσος Σοφρωνίου σημείωσε: «Καλά ο Λάκης είναι φίλος μας, δεν υπάρχει περίπτωση να το εννοεί. Πάμε παρακάτω».

Για την Έλενα Χριστοπούλου, ο κριτής του GNTM αρνήθηκε πεισματικά να απαντήσει:  «Πάμε παρακάτω, next… next… next… next… next…».

Για τη Βίκυ Καγιά, τέλος, ο Τάσος Σοφρωνίου απάντησε: «Η Βίκυ δεν έχει να αποδείξει τίποτα και εγώ για να σου είμαι ειλικρινής, αν ήμουν στη θέση όλων των υπολοίπων θα έπαιρνα μαθήματα σκληρής δουλειάς, ταλέντου, ήθους και ηθικής».

 

Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» συνάντησε τον Τάσο Σοφρωνίου, ο οποίος απάντησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο στα αρνητικά σχόλια που έκαναν για τα πρώτα επεισόδια του GNTM, η Μαρίνα Πατούλη, ο Λάκης Γαβαλάς και η Έλενα Χριστοπούλου.

«Καλά, πάμε παρακάτω, άλλο» είπε αρχικά ο Τάσος Σοφρωνίου, όταν άκουσε το όνομα της Μαρίνας Πατούλη.

Διαβάστε επίσης: Mαρίνα Πατoύλη: Πρωτοφανές ξέσπασμα για Καγιά και GNΤM

Σχετικά με τον Λάκη Γαβαλά, ο κριτής του ριάλιτι μόδας τόνισε: «Καλά ο Λάκης είναι φίλος μας, δεν υπάρχει περίπτωση να το εννοεί. Πάμε παρακάτω».

Διαβάστε επίσης: Eλενα Xριστοπούλου για GΝTM: “Με έχει πιάσει ταχυπαλμία, είδα βία, δεν είναι έτσι η δουλειά μας”

Όταν ο Τάσος Σοφρωνίου άκουσε το όνομα της Έλενας Χριστοπούλου, σχολίασε: «Πάμε παρακάτω, next».

Τέλος αναφερόμενος αν όλο αυτό που γίνεται είναι επίθεση στη Βίκυ Καγιά, ο κριτής του GNTM είπε με νόημα: «Η Βίκυ δεν έχει να αποδείξει τίποτα και εγώ για να σου είμαι ειλικρινής, αν ήμουν στη θέση όλων των υπολοίπων θα έπαιρνα μαθήματα σκληρής δουλειάς, ταλέντου, ήθους και ηθικής».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!