Ο Τάσος Σοφρωνίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά για όλα!

«Έχω απίστευτο δέσιμο με τη μαμά μου, είναι σαν αδελφή μου, κολλητή μου… Έχω μεγάλο δέσιμο γιατί μεγαλώσαμε μαζί, με έκανε όταν ήταν πολύ μικρή και μεγαλώσαμε παρέα. Υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης τέτοια και… με τον καιρό φτάσαμε σε ένα σημείο να μπορούμε να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε χωρίς να χρειάζεται να γίνεται θέμα.

Η μαμά μου ήξερα από όταν ήμουν πολύ μικρός ότι εγώ ήμουν άλλου παπά ευαγγέλιο. Η μητέρα μου με μεγάλωσε με ένα τρόπο… ήμουν πάντα πολύ ελεύθερος και ταυτόχρονα πολύ περιορισμένος», δήλωσε αρχικά ο κριτής του GNTM.

«Στο Παρίσι νιώθω άνετος, νιώθω ελεύθερος, οι Γάλλοι είναι πολύ απελευθερωμένοι, υπάρχουν στεγανά που δεν χρειάζεται να τα ξανά απαντήσουμε. Εδώ πάμε 10 βήματα εμπρός, 10 βήματα πίσω αυτό εμένα με κουράζει. Αν δεν αφήσουμε λίγο πίσω αυτό το “τι θα πει ο κόσμος;”», συμπλήρωσε ο Τάσος Σοφρωνίου για τη ζωή του στο Παρίσι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!