Καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια ήταν ο Τάσος Τρύφωνος. Ο παρουσιαστής του «Αδύναμου κρίκου» μίλησε για όλους και όλα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που πήρε από την Μαρινέλλα.

«Η Μαρινέλλα μου έδωσε μετά από τριάντα χρόνια συνέντευξη τηλεοπτική. Είχαμε κάνει συνέντευξη στο ραδιόφωνο, σε έντυπο και την αγαπώ και το ξέρει. Την είχα τρελάνει λοιπόν και για την συνέντευξη. Επέμενα εγώ, αποφάσισε να μου κάνει αυτό το δώρο και πέφτει και χτυπάει το πόδι της οπότε αναβάλλεται η συνέντευξη.

Όταν ξαναπρομματίστηκε τελευταία στιγμή, ημέρα Σάββατο, εγώ Παρασκευή είχα γύρισμα στον Αδύναμο Κρίκο στην Κύπρο και δεν βρίσκω πτήση σε κανονική ώρα. Αναγκάζομαι να πετάξω 5:30 με 6 το πρωί οπότε έχοντας τελειώσει το γύρισμα στις 12 τη νύχτα, φοβάμαι ότι δεν θα ξυπνήσω για να πάω στο αεροδρόμιο και θα χάσω την Μαρινέλλα μετά από τριάντα χρόνια και δεν κοιμάμαι. Μελετάω όλο το βράδυ τη ζωή και το ρεπερτόριο της. Μπαίνω στο αεροπλάνο ξάγρυπνος και φτάνω στην Αθήνα», είπε αρχικά ο Τάσος Τρύφωνος.

«Μέσα στο κλίμα που είχε φτιάξει η Μαρινέλλα για να με υποδεχθεί στο σπίτι της, υπήρχε ένα τζάκι ακριβώς δίπλα μου. Στην μισή ώρα με πιάνει αυχενικό, ημικρανία, αναγούλα και να έχω απέναντι μου την υπέροχη Μαρινέλλα, η οποία είχε κέφια», πρόσθεσε ο Τάσος Τρύφωνος.

«Προσπαθούσα να συγκρατηθώ να μη γίνω ρεζίλι μπροστά στη Μαρινέλλα. Αφού έχω δει ότι έχω γράψει μια ώρα και δεκαπέντε λεπτά, το τελειώνω έτσι γρήγορα και μου λέει, «μα από τώρα τελειώσαμε;». Όταν τελειώνουμε, λοιπόν, μου λέει να κάτσω να φάμε! Της λέω όχι και έφυγα άρον άρον», είπε ο Τάσος Τρύφωνος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!