Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη φετινή αποχή του από την τηλεόραση, την παρεξήγηση με την Ιωάννα Μαλέσκου, την υγεία του και τη δήλωσή του για τον χριστιανισμό που προκάλεσε αντιδράσεις.

«Δεν είναι απολυτά δική μου επιλογή η αποχή από τις σειρές. Δεν υπήρχε ίσως η ανάγκη να επενδύσουν πάνω μου», είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Σχετικά με το επεισόδιο με την Ιωάννα Μαλέσκου, ο ηθοποιός δήλωσε: «Δεν έχασα καθόλου την ψυχραιμία μου, μίλησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα σε αυτήν την κυρία. Εκείνο που με ενόχλησε δεν ήταν, όπως ειπώθηκε, η αναμονή, αν και ξεπέρασε κατά πολύ τα 35 λεπτά. Όταν έχεις κάνει έναν αγώνα 50 ετών να υπάρχεις σε αυτόν τον χώρο και ακούς “ας αρχίσουμε με αυτό που ξεκινήσατε το «Love Sorry»” κάτι παθαίνεις εκείνη την ώρα.

Εγώ το “Love Sorry” το έκανα έχοντας ήδη 20 χρόνια πορείας στον χώρο. Άρα δεν γνωρίζεις ποιος είναι απέναντί σου. Πριν το “Love Sorry” είχα συνεργαστεί ξανά με την Ελένη Μαβίλη στο “Χαϊ Ροκ”. Είχε όλες τις προδιαγραφές να κάνει επιτυχία. Ήθελα και μπόρεσα να αποδώσω τα χαρακτηριστικά του λαϊκού ηρώα, όπως ήταν ο Σάκης ο υδραυλικός. Το “Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη” ήταν φράση της Ελένης Μαβίλη, η οποία στο στόμα το δικό μου έγινε δική μου. Τριάντα χρονιά μετά ο κόσμος ακόμη με σταμάτα στον δρόμο και μου λέει “γεια σου ρε Σάκη”».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!