Στη Ζωή Κρονάκη μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς στο πλαίσιο της εκπομπής «Μαμα-δες» της ΕΡΤ 2. Ο Τάσος Χαλκιάς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δύσκολες στιγμές που είχε βιώσει από τον πατέρα του στην παιδική του ηλικία.
Απόσπασμα από τη συνέντευξη προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

«Με τον πατέρα μου είχα πάντοτε μια κόντρα, την οποία εγώ δεν διαιώνιζα γιατί ήξερα πάρα πολύ καλά ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επικοινωνήσουμε την ώρα της κόντρας. Όταν δεν είχαμε την κόντρα αυτή, ήμασταν πολύ απασχολημένοι με το να δουλεύουμε», είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς και πρόσθεσε: «Έχω φάει πάρα πολύ ξύλο από τον πατέρα μου! Ξύλο… και όταν λέμε ξύλο δεν εννοούμε ένα χαστούκι. Μιλάμε για κλωτσιές, μπουνιές στη μούρη και στα πόδια».

Παράλληλα ο ηθοποιός περιέγραψε και ένα περιστατικό από το σχολείο:

«Όταν όμως μια φορά στη ζωή μου, στην τελευταία τάξη του δημοτικού, με έδειρε ένας δάσκαλος, μου είπε πως τιμωρούσε όλη την τάξη. Πήγα, πήρα τον πατέρα μου τηλέφωνο από το περίπτερο και του είπα πως φεύγω από το σχολείο. Εκείνος τα παράτησε όλα, πήρε ένα ταξί, βούτηξε τον δάσκαλο από τη γραβάτα και του είπε πως «αυτόν τον δέρνω μόνο εγώ και κανείς άλλος»! Από κει και πέρα, όταν το είδα αυτό, δεν χρειάστηκε να τον ξαναρωτήσω γιατί με δέρνει».

Δείτε τι άλλο είπε εδώ:

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!