Τατιάνα Μπλάτνικ: Ποια είναι η σχέση της με τον πρίγκιπα Harry

Τατιάνα Μπλάτνικ: Ποια είναι η σχέση της με τον πρίγκιπα Harry

 

Η Τατιάνα Μπλάτνικ όχι μόνο έχει συγγενικές σχέσεις με τον πρίγκιπα Harry λόγω του συζύγου της αλλά και στενές φιλικές, έχοντας μάλιστα ταχθεί στο πλευρό των φιλανθρωπικών του σκοπών.

Συγκεκριμένα η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ, είναι μέλος του Ιδρύματος «Ηeadfit» του πρίγκιπα Harry που εκπροσωπεί την ψυχική υγεία και πνευματική υγεία. Μάλιστα , η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου, είναι η εκπρόσωπος του «Headfit» στην Ελλάδα.

 

Ως εκπρόσωπος λοιπόν η Τατιάνα Μπλάτνικ πρωταγωνίστησε πριν από λίγες ημέρες σε ένα διεθνές αφιέρωμα που πραγματοποίησε το Βρετανικό κανάλι BBC για τον Harry και το ίδρυμά του. Τα γυρίσματα έγιναν στην Αθήνα και διήρκησαν περίπου δέκα ημέρες. Μια ομάδα από 10 άτομα (οπερατέρ, σκηνοθέτες και δημοσιογράφοι) κατέλυσαν στο boutique hotel «Academia» όπου διέμεινε και η ίδια η Τατιάνα.

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων που πρόκειται να προβληθούν σύντομα από την αγγλική τηλεόραση πρωταγωνιστούν αθλητές, προσωπικότητες και social persons. H Tατιάνα μας δείχνει τον δρόμο προς την ψυχική υγεία και μέσω των προσωπικοτήτων μας δίνει ένα σύγχρονο μήνυμα ζωής. «Μπορεί να γεννήθηκε στην Τανζανία και να μεγάλωσε στο Λονδίνο, ωστόσο έχει γίνει εκατό τοις εκατό Ελληνίδα» τονίζουν άτομα από τον κύκλο της.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι ευγενής, δραστήρια, με κοινωνική δράση και αγάπη για την Ελλάδα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top