Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησε η Taylor Swift, η οποία μαζί με τη μητέρα της έκαναν μια δωρεά ύψους 50.000 λιρών, σε μια καμπάνια της πλατφόρμας GoFundMe, για μια μητέρα πέντε παιδιών από το Τενεσί, την Vickie Quarles, η οποία έχασε τον σύζυγό της από κορωνοϊό μια εβδομάδα πριν από τα περασμένα Χριστούγεννα.

Μια οικογενειακή φίλη, η οποία οργάνωσε τον έρανο, ανέφερε ότι δεν επιτρεπόταν στην φίλη της να δει τον σύζυγό της λόγω των περιορισμών της καραντίνας. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με αναπνευστικό πρόβλημα στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

«Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο απίστευτα ευγνώμων είμαι για όλους τους ευγενικούς ανθρώπους που έχουν κάνει δωρεές για την υποστήριξη της οικογένειάς μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Andrea και την Taylor Swift για τη γενναιοδωρία τους προς το σπίτι μας στο Τενεσί.

Εκτιμώ αυτήν τη γλυκιά προσωπική νότα, ζεσταίνει την καρδιά μου. Ο δρόμος που με περιμένει σίγουρα δεν θα είναι ο ίδιος χωρίς τον σύζυγό μου, αλλά κάθε μέρα ελπίζω ότι θα καταφέρω να μεγαλώσω τα κορίτσια μου και ελπίζω να είμαι τόσο συμπονετική και στοργική όσο όλοι σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», δήλωσε η Vickie Quarles.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!