Τέτα Καμπουρέλη – Βασίλης Γκουρούσης: Βρίσκονται στα χωρίσματα

Τέτα Καμπουρέλη – Βασίλης Γκουρούσης: Βρίσκονται στα χωρίσματα

Η Τέτα Καμπουρέλη και ο Βασίλης Γκουρούσηςβρίσκεται ςίναι σε διάσταση, καθώς περνούν σοβαρή κρίση που δείχνει τον δρόμο προς το διαζύγιο. Όταν πριν από λίγες ημέρες προσήλθαν μαζί στην τελετή των βραβείων «Προσωπικότητες 2022», που πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά, κάποιοι έσπευσαν να συμπεράνουν ότι όλα βαίνουν καλώς στον γάμο τους.

Η γνωστή αισθητικός έχει φύγει από το σπίτι όπου διέμενε με τον σύζυγό της και το τελευταίο διάστημα μένει με τη μητέρα της, μέχρι να λάβει τις οριστικές αποφάσεις για τον γάμο της με τον θεατρικό επιχειρηματία.

«Το θέμα είναι πολύ λεπτό. Δεν μένουμε μαζί. Έχουμε μία χαρά επικοινωνία, καθημερινά. Έχουν γίνει πάρα πολλά. Το τι πιστεύει και τι δεν πιστεύει ο καθένας δεν με νοιάζει καθόλου. Βγαίνουν τώρα και μου χρεώνουν ότι ήμουν με 25άρες, με 30άρες… Έρχεσαι εσύ και μου λες ότι έμαθες. Ποιος στο είπε; Τα λαμόγια που έχουν πλαισιώσει την Τέτα της έχουν πει ψέματα. Πήγαιναν και της έλεγαν ότι έχω εξωσυζυγική σχέση. Με στήριξε η Τέτα, ήταν κολόνα. Ήθελαν να αποδομήσουν κάτι από την Τέτα» είχε πει ο Βασίλης Γκουρούσης σε πρόσφατη εμφάνισή του στο «Πρωινό».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού! 

Scroll To Top