Η Τέτα Καμπουρέλη το μεσημέρι της Τετάρτης με μια ανακοίνωση στα Media έκανε γνωστό πως κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Βασίλη Γκουρούση για να λήξει οριστικά ο γάμος τους.

«Επειδή έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες στα οποία αναφέρεται το όνομα μου θα ήθελα να σας ενημερώσω πως κατέθεσα αγωγή διαζυγίου και λύση του γάμου μου με τον Βασίλη Γκουρούση. Οι λόγοι διαζυγίου είναι καθαρά προσωπικοί και καθιστούν ανέφικτη την συνέχιση του συζυγικού μου βίου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όσο το δυνατόν πιο διακριτική διαχείριση του θέματος εκ μέρους σας. Με εκτίμηση Τέτα Καμπουρέλη», έγραφε στην ανακοίνωσή της.

Το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», ο Νίκος Γεωργιάδης προέβη σε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

«Νομίζω πια, εφόσον έχει κατατεθεί αίτηση διαζυγίου, ότι μπορούμε να πούμε ότι η Τέτα Καμπουρέλη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Υπάρχει ένας νέος άνθρωπος που την κάνε να χαμογελά ξανά μετά από πολύ καιρό» είπε ο Νίκος Γεωργιάδης αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πως ο νέος σύντροφος της Τέτας Καμπουρέλη ανήκει στον δημοσιογραφικό κόσμο.

Μάλιστα και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου επιβεβαίωσε την είδηση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!