Τέτα Καμπουρέλη: «Μετά το συμβάν με τον σύζυγο μου είναι όλα δεσμευμένα, δουλεύω και ζω»

Τέτα Καμπουρέλη: «Μετά το συμβάν με τον σύζυγο μου είναι όλα δεσμευμένα, δουλεύω και ζω»

 

Στην εκπομπή «Η Αρένα της ζωής» στο BlueSky με παρουσιαστή τον Νίκο Χαρδαβέλλα βρέθηκε η Τέτα Καμπουρέλη, το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε για τον σύζυγό της Βασίλη Γκουρούση και πώς είναι η ζωή της τώρα.

«Οι εμπειρίες δυναμώνουν έναν άνθρωπο. Υγεία να έχουμε και τα περνάμε. Κάθε μέρα γίνονται τόσα πράγματα, ακούς ειδήσεις και φοβάσαι. Εμείς περάσαμε καλά στο παρελθόν και θέλω να περάσει καλά και η νεολαία. Θέλω αυτά τα παιδιά να είναι καλά, ελεύθερα, να ερωτευτούν…» ανέφερε η γνωστή αισθητικός για όσα έγιναν με τον σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση.

«Είμαι μια χαρά και μόνη μου. Δεν μου λείπει κάτι. Αν μου λείψει θα πάω να το βρω. Έρωτας είναι να χτυπάει η καρδιά σου, να έχεις αγωνία να τελειώσεις τη δουλειά να πας να τον βρεις. Να μιλάτε, να λύνετε τα προβλήματά σας. Μου λείπει αυτή η επικοινωνία. Δεν έχω ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή μου, δεν πρόλαβα. Γνώρισα τον άντρα μου και παντρευτήκαμε» αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή.

«Μετά το συμβάν είναι όλα δεσμευμένα. Δουλεύω και ζω. Έτσι πρέπει να γίνεται. Ζω με τη βιοπάλη. Πάλι καλά λέω δόξα τον Θεό, με αγαπάνε οι πελάτισσες» τόνισε η Τέτα Καμπουρέλη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top