Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» έκανε ο Θανάσης Πατριαρχέας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε τα πρώτα χρόνια στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και για το ευτυχές γεγονός της γέννησης του τρίτου παιδιού του.

«Όπως όλους μας και το επάγγελμά μας είναι και ένα δύσκολο επάγγελμα, γιατί το 90% των ηθοποιών είναι χωρίς δουλειά και ψάχνουμε δουλειά 2 φορές τον χρόνο δυστυχώς. Ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου ήταν πολύ δύσκολο», είπε αρχικά ο Θανάσης Πατριαρχέας.

«Βλέποντας τι συμβαίνει γύρω μου εννοείται πως αγχώνομαι και πλέον τα κόστη έχουν ξεφύγει, δεν έχεις να κρατηθείς από κάπου. Υπάρχει αισιοδοξία όμως, έχουμε δύναμη στα χέρια μας και το παλεύουμε και εγώ και η γυναίκα μου, δουλεύουμε ατελείωτες ώρες για τα παιδιά μας» πρόσθεσε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Όσον αφορά τη γέννησης της τρίτης κόρης του, ο Θανάσης Πατριαρχέας αποκάλυψε: «Ήμουν μέσα και στα τρία παιδιά μου. Ήταν ένας φυσιολογικός τοκετός και είμαι από τους μπαμπάδες που έκοψε και τον ομφάλιο λώρο».