Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Απόψε Πέμπτη 21 Μαρτίου, ο Σάκης Κεχαγιόγλου, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μετά την πολύκροτη δίκη και την ομόφωνη αθώωση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, μιλάει λεπτομερώς για τη συγκλονιστική ιστορία που βίωσε η 21χρονη που συνελήφθη και φυλακίστηκε στο Χονγκ Κονγκ. Ο Σάκης Κεχαγιόγλου δεν παραλείπει να αναφερθεί και σε άλλες σοβαρές υποθέσεις που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη, όπως η υπόθεση ναρκωτικών στο Κολωνάκι καθώς και στις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.
Καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλάει για τα λάθη, τα πάθη και την απώλεια του πατέρα του, που του στοίχισε, όσο τίποτα άλλο. Αναφέρεται στη νέα σελίδα της ζωή του, μετά το χωρισμό του και αποκαλύπτει πως αισθάνεται, όταν ανεβαίνει γυμνός στη σκηνή, στην παράσταση «Victims» που πρωταγωνιστεί.

Η Νάταλι Θάνου μιλάει για την επιστροφή της στη μουσική, μετά από 5 χρόνια απουσίας και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην εκπομπή το βίντεο κλιπ του καινούργιου της κομματιού «All Again». Αναφέρεται στον μονάκριβο γιο της και αποκαλύπτει την τρελή αδυναμία που του έχει. Τέλος, περιγράφει τα δύσκολα παιδικά χρόνια στη Σερβία κατά τη διάρκεια του πολέμου και μοιράζεται με τον Γρηγόρη περιστατικά που τη συγκλόνισαν.