Το βράδυ της Τετάρτης το «The 2Night Show» έριξε αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αποχαιρετά τους τηλεθεατές μετά από μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά και να δίνει ραντεβού για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Κυρίες και κύριοι αυτό ήταν. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Και προσωπικά και εγώ σας ευχαριστώ. Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Να μην κρυβόμαστε πίσω από λέξεις και λόγια. Θεωρώ ότι το τηλεοπτικό τοπίο ήταν πολύ δύσκολο.

Για άλλη μια φορά το The 2night Show με συνεντεύξεις και με τους ανθρώπους να βγάζουν, όσο μπορούν, αυτό που έχουν μέσα στην καρδιά τους και το μυαλό τους, τους ευχαριστώ όλους έναν προς έναν. Κάποιοι αναγνωρίσιμοι και κάποιοι για πρώτη φορά. Είναι χρέος μιας εκπομπής να βγάζει νέα πρόσωπα, να τα δείχνει στον κόσμο κι έτσι να ανοίξουν καινούριες πόρτες για ανθρώπους. Δε θέλω να πω παραπάνω.

Σε μια τόσο δύσκολη τηλεοπτική ώρα, όχι μόνο απλά αντέξαμε, υπήρξαν και πάρα πολλές φορές που κερδίσαμε. Αυτό φάνταζε όνειρο κάποια στιγμή, γιατί το The 2night Show φτιάχτηκε για τα δύσκολα. Πρώτα ο Θεός καλό καλοκαίρι από όλους εδώ! Ραντεβού μετά το καλοκαίρι» ανέφερε στο κλείσιμο της εκπομπής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!