Τhe Bachelor: Αγνώριστη η Σία Βοσκανίδου πριν από λίγα χρόνια

Τhe Bachelor: Αγνώριστη η Σία Βοσκανίδου πριν από λίγα χρόνια

 

Στην έναρξη του επεισοδίου της Πέμπτης είδαμε τον Παναγιώτη Βασιλάκο να πηγαίνει στη βίλα των κοριτσιών και εκεί να ανακοινώνει στα κορίτσια με ποια θα βγει πρώτο ραντεβού.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε να βγει με μια κοπέλα, που όπως ανέφερε ο ίδιος, του έβγαλε αυθορμητισμό, ευαισθησία και εξωστρέφεια. Αυτή δεν είναι άλλη από τη Σία Βοσκανίδου.

Οι δυο τους, λοιπόν, πήγαν μια βόλτα με σκάφος, αλλά απόλαυσαν και τις βουτιές στη θάλασσα. Οι εκπλήξεις, όμως, για τη Σία δεν σταμάτησαν εκεί. Στη συνέχεια του ραντεβού ο Παναγιώτης την πήγε σε ένα όμορφο μέρος δίπλα στη θάλασσα και κάτω από τη μελωδία του βιολιού οι δυο τους αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί.

Ποια είναι όμως η 26χρονη Σία Βοσκανίδου;

Η 26χρονη Σία είχε δηλώσει πριν από δύο χρόνια συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model, όμως οι τέσσερις κριτές, παρά τις εντυπωσιακές αναλογίες της, δεν της έδωσαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φάση του bootcamp λόγω των αισθητικών παρεμβάσεων που είχε κάνει στο πρόσωπό της. Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η μελαχρινή καλλονή εμφανίζεται στην τηλεόραση, καθώς πριν από αρκετά χρόνια είχε λάβει συμμετοχή και σε καλλιστεία.

Βέβαια όπως θα παρατηρήσετε και εσείς στα παρακάτω βίντεο η Αναστασία δεν θυμίζει σε τίποτα την εντυπωσιακή γυναίκα που βρίσκεται στο σπίτι του «The Bachelor»!

 

Σε ηλικία 19 ετών και συγκεκριμένα το μακρινό 2013, είχε λάβει συμμετοχή και στα Miss Πελοπόννησος, όπου και κέρδισε τον τίτλο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top