Στο επεισόδιο της Πέμπτης του The Bachelor ο Αλέξης Παππάς βγήκε ρομαντικό ραντεβού με την Έλενα κι η ίδια του εξομολογήθηκε κάποια πράγματα για τη ζωή της.

«Έχω και μια αθέατη πλευρά που δεν τη δείχνω εύκολα. Την τελευταία φορά που την έδειξα, είχα στεναχωρηθεί και με έχουν πληγώσει πάρα πολύ. Στις δύσκολες στιγμές μου, που δεν ήμουν καλά και στενοχωρημένη, δεν μου έχουν σταθεί. Περίμενα ένα χέρι δίπλα μου να με κρατήσει, να με στηρίξει να μου πει εδώ είμαι για σένα… Προσπαθώ να κάνω τα κορίτσια να περνάνε καλά με αυτά που λέω και κάνω και χαίρομαι που περνάνε καλά, αλλά παρόλα αυτά, άνθρωπος είμαι, έχω κι εγώ τις δύσκολές μου στιγμές, έτσι δεν είναι;» είπε με παράπονο η Έλενα.

«Υπάρχει ένα παράπονο πίσω από όσα λες… Δεν αξίζει σε σένα να είσαι μόνη σου γιατί έχεις ένα μαγικό ραβδάκι μέσα σου, το βγάζεις και κάνεις όλο τον κόσμο χαρούμενο. Αξίζεις όλες τις αγκαλιές του κόσμου. Να μου λες όμως κάτι τέτοιο, με ρίχνει πραγματικά από τα σύννεφα. Έχεις έναν πολύ όμορφο κόσμο κι όσοι σε πλήγωσαν και δεν κατάλαβαν τι άνθρωπος είσαι, καλά έκαναν κι έφυγαν» ανέφερε ο Αλέξης Παππάς συγκινημένος από όσα άκουσε.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!