Το νέο teaser της σειράς «The Kardashians» είναι όλο δράματα, με πρωταγωνίστριες αυτή τη φορά, την Kim και την Kourtney.

Στο κλιπ που κυκλοφόρησε πρόσφατα, οι τηλεθεατές παίρνουν μια γεύση από την έντονη διαμάχη μεταξύ των αδελφών, κάτι που θα αποτελέσει το επίκεντρο της τρίτης σεζόν.

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 25 Μαΐου στο Hulu και η σειρά φαίνεται να περιστρέφεται γύρω από μια έντονη μάχη για ένα βασικό πρόβλημα της οικογένειας, τον οίκο Dolce & Gabbana. Καθώς οι εντάσεις αυξάνονται και οι κατηγορίες πάνε και έρχονται, οι Kardashians βρίσκονται σε μεγάλες συγκρούσεις.

Το teaser ξεκινά με την Kim Kardashian να εκφράζει την επιθυμία της να αποφύγει τους καβγάδες μέσα στην οικογένεια. Ωστόσο, η Kourtney δηλώνει ότι δεν υπάρχουν όρια και σεβασμός. Αυτός ο αδελφικός καβγάς απειλεί να παρασύρει και άλλα μέλη της οικογένειας, όπως την Kylie και Kendall Jenner, αλλά οι δυο ετεροθαλείς αδερφές των Kardashian κρατούν ουδέτερη στάση.

Kim και Kourtney έρχονται σε ρήξη η οποία πηγάζει από την κατηγορία της δεύτερη, ότι η Kim χρησιμοποίησε τον γάμο της με τον Travis Barker τον Μάιο του 2022 ως μια απλή «επιχειρηματική ευκαιρία» και τόνισε πως η ιδιαίτερη μέρα της επισκιάστηκε.

«Ακόμα και μέσα από όλη αυτή την τρέλα, δεν θέλω να τσακωθώ με την οικογένεια» είπε η Kim με την αδερφή της να δείχνει ανυποχώρητη, τονίζοντας: «Δεν υπάρχουν όρια, δεν υπάρχει σεβασμός».

Ο υπερπολυτελής γάμος πραγματοποιήθηκε στο ιταλικό κτήμα που ανήκει στους σχεδιαστές Dolce & Gabbana, Domenico Dolce και Stefano Gabbana, οι οποίοι δημιούργησαν και το νυφικό της. Η ένταση κλιμακώθηκε όταν η Kourtney ανακάλυψε πως η αδερφή της συν-σχεδίαζε μια συλλογή με την πολυτελή μάρκα μόδας με τίτλο «Ciao, Kim».

Λίγο καιρό αργότερα μάλιστα, η Kim έγινε το πρόσωπο των Dolce & Gabbana και η συνεργασία τους έκανε το ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού τον Σεπτέμβριο.