Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής ο έβδομος κύκλος του The Voice και στην πρώτη blind audition είδαμε τον Στάθη Μπαλάφα από την Πάτρα.

Ο τραγουδιστής επέλεξε να ερμηνεύσει την επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Ψέματα» κάνοντας αρχικά τον αγαπημένο coach να γυρίσει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το κόκκινο κουμπί ακολούθησε και πάτησε ο Σάκης Ρουβάς και μετά η Έλενα Παπαρίζου. Και οι τρεις, μάλιστα, έκαναν τα πάντα για να τον κερδίσουν στην ομάδα τους.

Έτσι, αρχικά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε στη σκηνή προκειμένου να τραγουδήσουν μαζί το κουπλέ του κομματιού του. Στη συνέχεια, όμως, βρέθηκε και ο Σάκης Ρουβάς στο stage του The Voice προκειμένου να ερμηνεύσει μαζί με τον διαγωνιζόμενο το ρεφρέν του τραγουδιού «Ψέματα».

 

Φυσικά και η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή του The Voice προκειμένου να τραγουδήσει μαζί με τον διαγωνιζόμενο την δική της επιτυχία, όταν και την είχε ερμηνεύσει με τους Antique, «Καινούργια αγάπη» για να τον κερδίσει και να τον πάρει με φόρα, τελικά, στη δική της ομάδα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!