Τον εκλεκτό της καρδιάς της Carter Reum ετοιμάζεται να παντρευτεί η Paris Hilton, η οποία πήρε την απόφαση να δημιουργήσει μία λίστα γάμου που θα περιέχει όλα τα απαραίτητα – για εκείνη -, η οποία ξεπέρασε τα 60.000 δολάρια.

Ειδικότερα, η διάσημη εκατομμυριούχος και ο αρραβωνιαστικός της, πρόσθεσαν στην καθόλου συνηθισμένη λίστα γάμου τους μια πιατέλα Hermés των 500 δολαρίων, έναν δίσκο για ποτά Christofle των 985 δολαρίων, ένα κρυστάλλινο σετ σερβιρίσματος για χαβιάρι των 1000 δολαρίων αλλά και ένα Baccarat βάζο των 4.885 δολαρίων.

Φυσικά, το ζευγάρι δεν είχε μόνο αντικείμενα με απλησίαστες τιμές, αλλά και πιο προσιτά όπως μία κανάτα των 140 δολαρίων, ένα cake stand των 185 δολαρίων και τσιμπίδες για παγάκια των 250 δολαρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου, όπου η Hilton αναμένεται πως θα φορέσει ένα νυφικό του οίκου Valentino, ενώ η δεξίωση θα λάβει χώρα στο Μπελ Αιρ της Καλιφόρνιας σε ιδιοκτησία του παππού της.

Λίγους μήνες νωρίτερα, η χρυσή κληρονόμος είχε εξομολογηθεί πως είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη δική της οικογένεια, αποκαλύπτοντας πως ήδη έχει μπει στη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!