O Tom Cruise τα τελευταία χρόνια κάνει επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις. Μία από αυτές έγινε το Σάββατο σε αγώνα μπέιζμπολ στο Σαν Φρανσίσκο. Συγκεκριμένα ο διάσημος ηθοποιός παρακολούθησε τον αγώνα των Sant Fransisco Giants εναντίον των Los Angeles για το National League Division Series, έχοντας πλευρό του τον 26χρονο γιο του, Connor Cruise.

Σε αυτό όμως που σταθήκαν οι περισσότεροι ήταν στην εμφάνισή του, καθώς ο Cruise ήταν αρκετά διαφορετικός από ότι έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε. Ο πρωταγωνιστής του «Mission Impossible» κάθισε στις vip θέσεις και το πρησμένο του πρόσωπο ήταν το θέμα συζήτησης όλων. Εκείνος πάλι ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός, φορώντας ένα σκούρο μπουφάν και ένα τζιν παντελόνι.

Σε καμία περίπτωση η εμφάνισή του δεν θύμιζε αυτή του περασμένου Ιουλίου σε αγώνα της Formula 1 ή στους πρόσφατους αγώνες τένις στο Wimbledon.

Όσο για τον γιο του, σύμφωνα με το περιοδικό People, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα του καθώς είναι κι αυτός μέλος της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας.

Μερικά από τα σχόλια που έκαναν χρήστες του Twitter για τον Tom Cruise:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!