Τίνα Σακελλλάρίου: «Η Λάσκαρη ήταν πανέμορφη, η Καλογρίδη είναι πειραγμένη γυναίκα»

Τίνα Σακελλλάρίου: «Η Λάσκαρη ήταν πανέμορφη, η Καλογρίδη είναι πειραγμένη γυναίκα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» παραχώρησε η Τίνα Σακελλάριου η οποία ανάμεσα σε άλλα στην σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσας Καλογρίδη.

Η ίδια, δεν ήταν επικριτική ως προς τη σχέση που έχουν αναπτύξει οι δυο τους, ωστόσο, όταν τέθηκε θέμα σύγκρισης με τη Ζωή Λάσκαρη ήταν κατηγορηματική…

«Η ζωή συνεχίζεται. Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει. Εγώ δεν μπορώ ούτε να κρίνω τον Λυκουρέζο, ούτε να τον κατακρίνω. Αυτός ξέρει αν του λείπει η Ζωή Λάσκαρη. Που σίγουρα του λείπει. Άποψη μου, γιατί τους είχα γνωρίσει και τους δύο μαζί και ήταν ένα ζευγάρι καταπληκτικό. Αλλά όπως είπαμε η ζωή συνεχίζεται.

Έχει δικαίωμα να μπορεί και να θέλει και να βγει με μια άλλη γυναίκα, να πάει να φάει, να ερωτευτεί, να κάνει ότι θέλει. Ο Λυκουρέζος δεν μπορεί να βρει το alter ego της Ζωής. Έλα καλέ, η Ζωή ήταν πανέμορφη γυναίκα.

Τι μοιάζει; Η Καλογρίδη είναι καταρχήν πειραγμένη γυναίκα. Δεν είναι; Ή κάνω λάθος; Η Ζωή δεν ήταν πειραγμένη, ήταν από τη φύση της έτσι όπως ήταν», ανέφερε η Τίνα Σακελλάριου.


Scroll To Top