Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Miley Cyrus και του Liam Hemsworth καθώς όπως όλα δείχνουν διέλυσαν τον αρραβώνα τους και τα σχέδια γάμου που έκαναν, καθώς δεν μπορούν να συμφωνήσουν αν θέλουν ή όχι παιδιά.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Ok! Australia» ο 28χρονος ηθοποιός θέλει να γίνει μπαμπάς, αλλά η 25χρονη τραγουδίστρια μοιάζει να έχει άλλες ιδέες και πιστεύει πως δεν είναι έτοιμη να γίνει ακόμη μαμά.

«Αυτός θέλει παιδιά και δεν θέλει να το αναβάλει διαρκώς, αλλά δεν είναι η κατάλληλη περίοδος σύμφωνα με την Miley Cyrus. Είναι συντετριμμένος. Η Miley ακύρωσε τα σχέδια για το γάμο και ο Liam έχει κουραστεί από όλο αυτό. Δεν μπορούν να τα βρουν τους τελευταίους μήνες. Στην ουσία η Miley δεν θέλει να παντρευτεί. Είναι κάτι που όλοι οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν, εκτός από τον Liam. Η οικογένειά του τον παρακαλεί εδώ και καιρό να το καταλάβει, αλλά αυτός είχε εμπιστοσύνη στην Miley. Τώρα νιώθει πως είναι ηλίθιος», δήλωσε χαρακτηριστικά η πηγή στο περιοδικό.

Να σημειωθεί ωστόσο πως δεν υπάρχει ακόμη καμία επίσημη αναφορά πως το ζευγάρι χώρισε ή ακύρωσε τον γάμο. Θυμίζουμε πως οι δυο τους είναι μαζί από το 2009 και αρραβωνιάστηκαν πρώτη φορά το 2012. Χώρισαν ωστόσο το επόμενο έτος και τελικά αποφάσισαν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους το 2016, όπου αρραβωνιάστηκαν ξανά.