Το πολύκροτο διαζύγιο των Brad Pitt και Angelina Jolie είναι ένα διαζύγιο που έχει μονοπωλήσει τα ξένα μέσα ενημέρωσης εδώ και πολλά χρόνια αφού το ζευγάρι δεν διατηρεί καλές σχέσεις κι η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη αφού αυτή τη φορά θα «παλέψουν» και για την κηδεμονία των παιδιών τους.

Ο Pitt ζητούσε από την πρώτη στιγμή να μοιραστεί η κηδεμονία και συνεπώς να μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, κάτι με το οποίο η Jolie όχι μόνο δεν είναι σύμφωνη αλλά επιθυμεί να μετακομίσει μόνιμα στην Αγγλία για να κόψει κάθε επαφή με τον πατέρα τους.

Η συγκεκριμένη δικαστική διαμάχη θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον αφού κάθε πλευρά θα καλέσει διάσημους μάρτυρες υπεράσπισης. Οι γονείς των έξι παιδιών συνεχίζουν να μην έχουν καταλήξει σε διακανονισμό σχετικά με τον διαχωρισμό των περιουσιακών τους στοιχείων πολλών εκατομμυρίων και την επιμέλεια των πέντε ανηλίκων παιδιών τους.

Σύμφωνα με την Daily Mail οι δύο τους έχουν προσλάβει έναν ιδιωτικό δικαστή ο οποίος πιθανότατα χρεώνει περίπου 900 έως 1.000 δολάρια την ώρα, οπότε κοστίζει πιθανώς 10.000 δολάρια την ημέρα.

Πρόσφατα η Angelina πούλησε έναν πίνακα του Winston Churchill που της είχε χαρίσει ο πρώην σύζυγος της, ο οποίος κόστιζε περίπου 11,5 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως φημολογείται ο πίνακας πουλήθηκε για να μπορέσει η ίδια να πληρώνει τους δικηγόρους της, μέχρι να βγει το διαζύγιο το οποίο έχει φτάσει μέχρι σήμερα τα 1 εκ. δολάρια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!