Όλοι γνωρίζαμε πως το ποσό που ξοδεύει η βασίλισσα Ελισάβετ για τα χριστουγεννιάτικα δώρα, είναι αρκετά μεγάλο, ωστόσο πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό το ακριβές ποσό, το οποίο μας άφησε άφωνους.

Ένας πρώην βοηθός της βασιλικής οικογένειας αποκάλυψε στην «The Sun» ότι η βασίλισσα ξοδεύει περίπου 33 χιλιάδες ευρώ σε δώρα κάθε χρόνο. Πρόκειται ομολογουμένως για ενδιαφέροντα δώρα που πηγαίνουν όχι μόνο στην οικογένεια αλλά και στο προσωπικό του Παλατιού.

Για το 2020 δεν υπάρχει ακόμα κάποια σχετική ενημέρωση αν θα γίνει ανταλλαγή δώρων. Τις περασμένες όμως χρονιές η οικογένεια συγκεντρωνόταν στην εξοχική κατοικία του Sandringham για τα Χριστούγεννα. Αυτή τη στιγμή η 94χρονη βασίλισσα και ο 99χρονος σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος παραμένουν σε καραντίνα στο Windsor. Επίσης, ο πρίγκιπας Harry με την Meghan Markle και τον μικρό Archie θα περάσουν, όπως όλα δείχνουν, τα Χριστούγεννα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κάτι που παραμένει όμως σταθερό στη ζωή της βρετανικής βασιλικής οικογένειας είναι ο τρόπος που μοιράζονται τα δώρα στη λίστα με τα 620 άτομα που έχει η βασίλισσα. Τα δώρα δεν είναι προσωπικά αλλά διαλέγει ανάμεσα βιβλία, γυαλικά ή άλλα αντικείμενα από το gift shop του παλατιού.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!