Οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς του Netflix, Bridgerton, πέρα από τους μισθούς που έχουν συμφωνήσει με την παραγωγή και τις ευκαιρίες που ενδέχεται να έχουν στο μέλλον, ήδη εξαργυρώνουν την επιτυχία τους μέσω social media. Τι σημαίνει αυτό;

Σύμφωνα με μία έρευνα στο Coupon Ninja, οι πρωταγωνιστές λαμβάνουν μεγάλα ποσά μέσω διαφημίσεων στο προφίλ τους στο Instagram. Ειδικότερα, εκείνη που βγάζει τα περισσότερα απ’ όλους τους ηθοποιούς της σειράς είναι η Phoebe Dynevor, η οποία διατηρεί 3 εκατομμύρια followers. Αυτό ισούται με 6.869 λίρες για κάθε επιχορηγούμενο ποστ της, με τις τελευταίες της συνεργασίες να περιλαμβάνουν τα brand, Charlotte Tillbury και Sunday Riley.

Ο πρωταγωνιστής σε αυτόν τον κύκλο, ο Jonathan Bailey δεν αποτελεί τον πιο καλά αμειβόμενο, παρόλα αυτά δεν σημαίνει πως αυτά που βγάζει με κάθε του ανάρτηση είναι ψίχουλα. Χάρη στους 2 εκατομμύρια followers του, ο ηθοποιός έχει καταφέρει να είναι το πρόσωπο της Omega και να λαμβάνει για κάθε ποστ του 3.038 λίρες.

Σε ό,τι αφορά τη Nicola Coughlan, την τηλεοπτική Penelope, ακόμα κι αν οι followers της είναι πολύ πιο πίσω από αυτούς του Bailey, καθώς έχει συγκεντρώσει 1,4 εκατομμύρια ακολούθους, η ίδια για κάθε επιχορηγούμενη ανάρτησή της, λαμβάνει το ποσό των 3.520 λιρών, ενώ ανάμεσα στα brands που εκπροσωπεί είναι η Pat McGrath και η Miu Miu.

Μπορεί να είναι καινούρια στο σύμπαν του Bridgerton, ωστόσο τα πράγματα ήδη δείχνουν πολύ ευνοϊκά για την ίδια. Ο λόγος για τη Simone Ashley, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στη σειρά στον δεύτερο κύκλο, διπλασιάζοντας τους followers της μέσα σε λίγες ημέρες και φτάνοντας τους 1,6 εκατομμύρια followers. Αυτό μεταφράζεται σε 2.769 λίρες για κάθε ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!