Το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση της Britney Spears για αφαίρεση της κηδεμονίας από τον πατέρα της

Το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση της Britney Spears για αφαίρεση της κηδεμονίας από τον πατέρα της

 

Ήταν πριν από 13 χρόνια όταν ο πατέρας της Britney Spears, Jamie, ορίστηκε ως κηδεμόνας της μετά το break down της που προκλήθηκε ύστερα από την επίθεση των μίντια και τον χωρισμό της από τον Kevin Federline.

Ο πατέρας της pop-star όλα αυτά τα χρόνια ήταν υπεύθυνος για τη ζωή της, έπαιρνε αποφάσεις σχετικά με τη διαχείριση της περιουσίας της αλλά και για τη δουλειά της.

Με αφορμή το κίνημα #FreeBritney να έχει συσπειρώσει έναν μεγάλο αριθμό υποστηρικτών που αιτούνται την απελευθέρωση της Britney Spears από τα δεσμά του πατέρα της, η πριγκίπισσα της ποπ αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της ζητώντας από το δικαστήριο που έχει αναλάβει την υπόθεση,  να την απαλλάξει από αυτή τη φυλακή με σκοπό να πάρει τη ζωή της στα χέρια της.

Ωστόσο η προσπάθεια της Britney Spears να αφαιρέσει από τον πατέρα της την υποχρεωτική κηδεμονία της, απέτυχε. Συγκεκριμένα, το ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες, απέρριψε εχθές (30/06) την αίτηση που είχε υποβάλλει η pop-star.

Ο πατέρας της 39χρονης γυναίκας αποποιείται τις ευθύνες που του καταλογίζει η κόρη του και «ρίχνει το φταίξιμο» στην -πρώην- μάνατζερ της τραγουδίστριας , Jodi Montgomery.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο άνδρας ισχυρίζεται πως εκείνη έθεσε όλους αυτούς τους «αυστηρούς» κανόνες, καθώς θεωρούσε πως «η Britney Spears δεν ήταν ικανή να αποφασίσει μόνη της για την ζωή της».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top