Το δικαστήριο δικαίωσε τη Meghan Markle στη διαμάχη της με τη «Mail on Sunday» - Τα πρώτα της λόγια

Το δικαστήριο δικαίωσε τη Meghan Markle στη διαμάχη της με τη «Mail on Sunday» - Τα πρώτα της λόγια

 

Δικαιώθηκε η Meghan Markle μετά από τρία χρόνια δικαστικής διαμάχης με τον εκδότη της Mail on Sunday, για τη δημοσιοποίηση του γράμματος που είχε στείλει στον πατέρα της λίγο μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry.

Σύμφωνα με την απόφαση που λήφθηκε από τους δικαστές, η υπόθεση δεν θα προχωρήσει σε δίκη και η Meghan Markle θα μπορεί να περιμένει μια σημαντική οικονομική αποζημίωση από τον όμιλο, αλλά και μία δημόσια απολογία, τυπωμένη στη μπροστινή σελίδα της Mail on Sunday αλλά και στην ιστοσελίδα της Mail Online.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιοποίηση του γράμματος της δούκισσας του Sussex θεωρήθηκε παραβίαση των προσωπικών δεδομένων αλλά και των πνευματικών δικαιωμάτων της, κάτι που ανακοινώθηκε πριν από λίγες ώρες.

«Αυτή είναι μία νίκη όχι μόνο για εμένα, αλλά για τον καθένα που έχει νιώσει φόβο να διεκδικήσει τα δικαιώματά του. Αυτό που έχει περισσότερη αξία είναι πως τώρα είμαστε συλλογικά γενναίοι αρκετά για να επανασχηματίσουμε τη βιομηχανία των tabloids που προδιαθέτει τους ανθρώπους να είναι σκληροί και να επωφελούνται χρηματικά από τα ψέματα και τον πόνο που δημιουργούν», είπε η Meghan Markle μετά την απόφαση του διακστηρίου.

Στη συνέχεια υποστήριξε πως «από την πρώτη μέρα, αντιμετώπισα αυτή τη μήνυση ως ένα σημαντικό μέτρο του σωστού εναντίον του λάθους. Ο εναγόμενος την αντιμετώπισε ως ένα παιχνίδι χωρίς κανόνες», υπογραμμίζοντας πως η αντίθετη πλευρά προσπάθησε αρκετές φορές να διαστρεβλώσει τα γεγονότα για να χειραγωγήσει το κοινό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top