Πριν από λίγους μήνες η Meghan Markle είχε αποκαλύψει στην Oprah Winfrey λεπτομέρειες σχετικά με τον περιβόητο τσακωμό της με την Kate Middleton που πήρε μεγάλες διαστάσεις μέσω στων tabloids.

Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του γάμου της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry, είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως η πρώτη είχε κάνει την Kate Middleton να κλάψει ύστερα από μία διαφωνία τους. Εν τέλει, στη συνέντευξη που παραχώρησαν ο δούκας και η δούκισσα του Sussex στην παρουσιάστρια αποκαλύφθηκε πως το περιστατικό είχε γίνει από την ανάποδη, με την Middleton να έχει στενοχωρήσει τη Markle εξαιτίας ενός ζητήματος που είχε προκύψει με τα φορέματα των κοριτσιών που κρατούσαν τα λουλούδια.

Όπως είχε δηλώσει η σύζυγος του πρίγκιπα Harry, η Kate Middleton κατάλαβε το λάθος της και της ζήτησε συγγνώμη, με τη Meghan Markle να μην της κρατάει κακία, αφού και η ίδια παραδέχθηκε πως ήταν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, εκείνη του γάμου. Από την άλλη για να δείξει πως δεν είχε κανένα πρόβλημα με τη συνυφάδα της, τής χάρισε ένα χρυσό βραχιόλι, το οποίο είχε σχεδιάσει η Lisette Polny από την Καλιφόρνια, όπως αναφέρει η νέα βιογραφία του Andrew Morton, «Meghan: A Hollywood Princess». Πιο συγκεκριμένα, η δούκισσα του Sussex χάρισε σε όλες παράνυμφές της το συγκεκριμένο βραχιόλι, ως το ευχαριστώ για τη βοήθεια και την υποστήριξη που της προσέφεραν.  

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό και αφού και οι δύο κατάφεραν να πάρουν χρόνο και να δουν τα πράγματα από άλλη σκοπιά, οι δύο γυναίκες φέρεται πως έχουν έρθει πιο κοντά, αποκτώντας μία πιο βαθιά σχέση. Ύστερα από τη γέννηση της Lilibet, οι δύο δούκισσες έχουν μία σχεδόν καθημερινή επικοινωνία, προσπαθώντας να καταλαγιάσουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω των τελευταίων εξελίξεων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!