Εξώδικό στον σύμβουλο ψυχικής υγείας και πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο, Γιώργος Λάγιο, έστειλε ο Βαλάντης, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λάγιος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Μέσα στο εξώδικο αυτό αναφέρεται πως οι απόψεις που ακούστηκαν από τον Γιώργο Λάγιο κατά το παρελθόν και αφορούσαν τον τραγουδιστή είχαν σκοπό να τον διαπομπεύσουν.

«Εγώ είχα ανεβάσει ένα στόρι και είχα πει ότι επειδή παρατηρώ ότι υπάρχει πολύ μεγάλος θυμός θα πρέπει να επέμβει η παραγωγή του ΣΚΑΪ γιατί όταν ο θυμός αυτός κλιμακώνεται μπορεί να έχει μια επικινδυνότητα και ότι όλες αυτές οι συμπεριφορές αποτελούν λεκτική βία» ανέφερε ο Γιώργος Λάγιος στην εκπομπή του Alpha.

Στη συνέχεια, ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο είπε πως ο Βαλάντης έστειλε κατευθείαν το εξώδικο, χωρίς να προσπαθήσει πρώτα να επικοινωνήσει μαζί του κάτι που θα ήταν πιο ωφέλιμο. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λάγιος είπε πως μάλλον ο Βαλάντης δεν έχει κατανοήσει τη σημασία της λεκτικής βίας αφού και σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση είπε πως «δεν καταλαβαίνω γιατί χάνω το δίκιο μου όταν φωνάζω».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!