Το ενθαρρυντικό μήνυμα του πρίγκιπα Harry για τον ιό HIV

Το ενθαρρυντικό μήνυμα του πρίγκιπα Harry για τον ιό HIV

O πρίγκιπας Harry θέλησε να στείλει ένα μήνυμα υποστήριξης στον φίλο του και παίκτη του ράγκμπι, Gareth Thomas, σχετικά με μία νέα πρωτοβουλία για την εξάλειψη του στίγματος που προκαλεί ο ιός HIV, το Tackle HIV.

Το πρόγραμμα, με Επικεφαλής τον Thomas, στοχεύει να δείξει στους ανθρώπους πώς είναι να ζει κανείς καθημερινά με τον HIV και να εξαλείψει το κοινωνικό στίγμα που εξακολουθεί να περιβάλλει τον ιό. Ο λογαριασμός του Tackle HIV στο Instagram δημοσίευσε το μήνυμα υποστήριξης του πρίγκιπα Harry.

«Είναι εκπληκτικό να βλέπεις πόση πρόοδος έχει σημειωθεί στον αγώνα κατά του HIV. Από τότε που ξεκίνησα την εκστρατεία για αυτό το ζήτημα, έχω την τιμή να περάσω χρόνο με άτομα που ηγούνται αυτής της πρωτοβουλιας», έγραψε ο δούκας του Sussex.

«Χάρη σε αυτούς, έχουμε προχωρήσει από μια εποχή κοινωνικού πανικού και μίσους, σε μια εποχή που το κοινό βγαίνει στους δρόμους για να χαιρετίσει τον Gareth, έναν άνθρωπο που ζει ανοιχτά με τον HIV, καθώς κάνει ποδήλατο στη Βρετανία. Αλλά αυτή η πρόοδος κρύβει το πόσο μακριά πρέπει να φτάσουμε ακόμα» συνέχισε.

«Το στίγμα, η παρανόηση και οι διακρίσεις παραμένουν τα μεγαλύτερα εμπόδια για να νικήσουμε αυτόν τον ιό. Ελπίζω να εμπνέονται όλοι από τον" Alfie "και να υποστηρίξουν τόσο αυτόν όσο και την εκστρατεία καταπολέμησης του HIV για να υποστηρίξουν καλύτερα τους ανθρώπους που ζουν με αυτόν και να συμβάλλουν στο να το κατανοήσει ο κόσμος».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top