Μπορεί να είναι 82 ετών ωστόσο τα τελευταία χρόνια διατηρεί λογαριασμό στο Instagram και στο  tiktok και ουκ ολίγες φορές μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του στο σπίτι του στο Μαλιμπού. 

Ο λόγος για τον Anthony Hopkins, ο οποίος με αφορμή την έλευση της νέας χρονιάς, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού με το πιο αισιόδοξο μήνυμα για το 2021. 

Ο ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια που είχε με τον εθισμό του στο αλκοόλ θέλοντας να δώσει ελπίδα στους νέους αλλά και κουράγιο σε όσους θέλουν να προσπαθήσουν να αποτοξινωθούν και δυσκολεύονται. Εκείνος είναι γιορτάζει 45 χρόνια καθαρός. Αυτό που τον βοήθησε ήταν ένα μήνυμα που έλεγε: «Θες να ζήσεις ή να πεθάνεις;». Φυσικά, η απάντησή του ήταν: «Θέλω να ζήσω».

«Έρχεται η νέα χρονιά αλλά εγώ νιώθω ευγνωμοσύνη για τη χρονιά που φεύγει καθώς για ακόμη μια χρονιά ήμουν μακριά από το αλκοόλ. Βρισκόμουν κοντά στην καταστροφή και στο θάνατο», αναφέρει ο Anthony Hopkins στο βίντεο αποτελώντας την πλειοψηφία των ανθρώπων που είδαν θετικά στο 2020. «Σήμερα είναι το αύριο για το οποίο αγχωνόσουν χθες», κατέληξε.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!