Το Instagram κατέβασε τις γυμνές φωτογραφίες της Madonna, εκείνη όμως τις ανέβασε ξανά

Το Instagram κατέβασε τις γυμνές φωτογραφίες της Madonna, εκείνη όμως τις ανέβασε ξανά

 

Η Madonna στα 63 της και εξακολουθεί να προκαλεί με τις φωτογραφίες και τις σέξυ πόζες της. Αυτή τη φορά, ανέβασε στο instagram μια σειρά από ημίγυμνες εικόνες της και ο πλανήτης έπαψε για λίγο να γυρίζει ώστε να κοιτάξει, να θαυμάσει και να σχολιάσει την Βασίλισσα της Pop.

H πλατφόρμα παρόλα αυτά, κατέβασε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, καθώς παραβίασαν τους όρους της, αφού σε μια από αυτές, φαινόταν η θηλή της τραγουδίστριας, και ως γνωστόν το Instagram δεν επιτρέπει να φαίνονται οι γυναικείες θηλές στις εικόνες που ανεβαίνουν εκεί.

Η Madonna φυσικά δεν μάσησε και ξανανέβασε τις φωτογραφίες της καλύπτοντας το επίμαχο σημείο με μια κόκκινη καρδούλα. Η Madonna που από την αρχή της καριέρας της, αλλά ακόμα και πριν την ξεκινήσει, ένιωθε πλήρως απενοχοποιημένη με το γυμνό και την έχουμε δει μέχρι και να κάνει γυμνή ωτοστόπ στον αυτοκινητόδρομο, σχολίασε το γεγονός στη λεζάντα της επαναδημοσίευσης των φωτογραφιών της.

«Ανεβάζω τις φωτογραφίες που κατέβασε το Instagram χωρίς προειδοποίηση. Ο λόγος που έδωσαν στον μάνατζερ που διαχειρίζεται τον λογαριασμό μου ήταν ότι ένα μικρό μέρος της θηλής μου φαινόταν. Ακόμα με εκπλήσσει το γεγονός ότι ζούμε σε μια κοινωνία που επιτρέπει να φαίνεται κάθε ίντσα του σώματος της γυναίκας εκτός από τη θηλή. Λες και αυτό είναι το μόνο μέρος της ανατομίας που μπορεί να σεξουαλικοποιηθεί. Η θηλή που τρέφει το μωρό. Δεν μπορεί η θηλή του άντρα να είναι ερωτική; Και τι γίνεται με τα οπίσθια της γυναίκας που δεν λογοκρίνονται πουθενά. Είμαι ευγνώμων που έχω καταφέρει να διατηρήσω τη λογική μου εδώ και τέσσερα χρόνια λογοκρισίας, σεξισμού και μισογυνισμού».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top