Το ηχηρό μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη: «Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει υπομένουμε τη βία»

Το ηχηρό μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη: «Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει υπομένουμε τη βία»

 

Η Ελεονώρα Μελέτη μένει στο σπίτι εξαιτίας των απαραίτητων μέτρων προφύλαξης από τον κορωνοϊό όμως προτρέπει καμία γυναίκα να μην υπομένει την ενδοοικογενειακή βία.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό το συγκεκριμένο απόσπασμα. Με αυτό τον τρόπο κάλεσε όσους υφίστανται βία εντός της οικογενείας να αντιδράσουν και να προσφύγουν σε βοήθεια καλώντας τη σχετική τηλεφωνική γραμμή SOS 15900.

«Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές» λέει η Ελεονώρα Μελέτη, προτρέποντας όσες γυναίκες πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας να καλέσουν στην γραμμή SOS 15900 μιας και «οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για να σε ακούσουν και να σε συμβουλεύσουν».

«Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε mail στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείς να τηλεφωνήσεις στο 100 ή να πας στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια. «Εάν γνωρίζεις κάποια γυναίκα η οποία κακοποιείται, στήριξε την, ενημέρωσε την, έτσι ώστε να ζητήσει βοήθεια. Μένουμε ασφαλείς. Μένουμε μακριά από κάθε βία».

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top