Το Κόκκινο Ποτάμι: Κυκλοφόρησε το νέο συγκλονιστικό τρέιλερ της σειράς

Το Κόκκινο Ποτάμι: Κυκλοφόρησε το νέο συγκλονιστικό τρέιλερ της σειράς

 

Το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη, έρχεται ξανά στις οθόνες μας. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει με τους πρωταγωνιστές της σειράς να δίνουν πνοή και υπόσταση στους ήρωες και τις ιστορίες τους.
Η πολυσυζητημένη συνέχεια της ιστορίας έρχεται με καταιγιστικές εξελίξεις που θα συνεπάρουν, γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και νέους χαρακτήρες, μέσα από τους οποίους θα γίνουμε μάρτυρες πραγματικών ιστορικών γεγονότων και μνημών και του καταλυτικού τρόπου με τον οποίο επιδρούν στις ζωές τους.

Η συνέχεια του Κόκκινου Ποταμιού θα εξελιχθεί σε τρεις θεματικούς κύκλους, με παράλληλες ιστορίες που εκτυλίσσονται στην Ελλάδα, στην Τουρκία, στον Πόντο, και φυσικά στη Σμύρνη, όπου θα «βιώσουμε» ξανά την απελπιστική καταστροφή της το 1922.

Το Σάββατο 9/7 κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της σειράς στο οποίο απεικονίζεται η Αναστασία Παντούση (Ιφιγένεια) που έχει φύγει από την Τουρκία με προορισμό την Θεσσαλονίκη. Έχει μαζί της και το παιδί της το οποίο είναι άρρωστο. Εκεί συναντιέται με τον Δημοσθένη, τον γιατρό του νοσοκομείου και αρχίζει η ιστορία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!  

Scroll To Top