Το ξέσπασμα του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη για τους δύσπιστους του εμβολίου του κορωνοϊού

Το ξέσπασμα του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη για τους δύσπιστους του εμβολίου του κορωνοϊού

 

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, θελησε να εκφράσει την δική του άποψη, γύρω από το πλάνο εμβολιασμού του πληθυσμού για την πανδημία του κορωνοϊού.
Συγκεκριμένα ο ηθοποιός εξέφρασε την έντονη αντίθεση του για όσους συναδέλφους του επιλέγουν να δηλώνουν ανοιχτά και δημοσίως πως δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν επηρεάζοντας συμπολίτες τους.

«Ευτυχώς μπαίνω όλο και πιο λίγο στα social… και λέω ευτυχώς γιατί μάλλον εκνευρίζομαι πολύ από αυτή την ανεξέλεγκτη “άποψη” που έχει κι η κουτσή Μαρια… όταν βλέπω δε και ανθρώπους γνωστούς , “διάσημους” ηθοποιούς πχ. που από τη δημοφιλία τους έχουν δύναμη και πολλές φορές δυστυχώς διαμορφώνουν κλίμα, να εκφράζουν απόψεις για το εμβόλιο του τύπου “είναι πολύ περίεργη με τα εμβόλια γενικά εγώ”, μου σηκώνεται η τρίχα… χαλιέμαι πολύ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Μια απλή περιήγηση στο ίντερνετ για την ιστορία των εμβολίων, θα μπορούσε να σου πει ότι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ιατρικής είναι τα εμβόλια, που σώσανε την ανθρωπότητα από μάστιγες, αρρώστιες που αποδεκάτιζαν ανθρώπους: ευλογιά, πανώλη, φυματίωση, κίτρινος πυρετός, ερυθρά, ιλαρά, διφθερίτιδα, πολιομυελίτιδα κλπ.».

«Άκουσα και το άλλο! “Αν πρέπει να γίνει εμβολιασμός σε παιδιά εγώ θα μπω μπροστά, ανθρώπινη ασπίδα” για να γλυτώσει το παιδί της από τον εμβολιασμό, λέμε! Δεν πειράζει… ένα περισσότερο εμβόλιο για τα παιδιά της Αφρικής που παλεύουν για την επιβίωση τους . Τι να πω; Έχω μείνει άφωνος!», κατέληξε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


 

Scroll To Top