Το δικό της μήνυμα για την πανδημία που σαρώνει τον πλανήτη θέλησε να στείλει η Ελένη Πετρουλάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η γνωστή γυμνάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της σχετικά με την περίεργη αυτή περίοδο της καραντίνας που διανύουμε.

«Quarantine thoughts. Όλα είναι στο μυαλό μας… Το μυαλό είναι το μεγαλύτερο παράθυρο στον κόσμο κι η πιο μικρή φυλακή σ’ όλον τον πλανήτη… Είμαστε σπίτι .. Για αρκετό χρονικό διάστημα και ποιος ξέρει για ποσό ακόμα .. Μας περιορίζει ο περιβάλλοντας χώρος;; Ξέρουμε όμως ότι για κάποιο χρονικό διάστημα θα είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε μέσα.. Αλλά αυτό έχει ημερομηνία λήξης. Ας είμαστε αισιόδοξοι.

Η σωματική ελευθερία παλεύεται, η πνευματική όμως όχι… Οι σκέψεις του ανθρώπου γίνονται καράβια για μακρινά ταξίδια στο ανοιχτό πέλαγος, ενώ μπορεί να βρισκόμαστε κλεισμένοι σε τέσσερις τοίχους.. Δεν έχει σημασία ο χώρος. Σημασία έχει που βρίσκεται το μυαλό σου. Να μην έχεις δεσμά που σε κρατούν δεμένο, αλλά φτερά που σε στέλνουν όπου επιθυμείς… Εξάλλου τι είναι ελευθερία τελικά;  Να μπορείς να πας εκεί που αγαπάς. Εμένα τι μου έχει λείψει; Οι άνθρωποι που αγαπώ Οι γονείς μου.. Οι φίλοι μου… Αυτό. Τίποτα άλλο…», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Πετρουλάκη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!