Δύσκολες είναι αυτές οι τελευταίες μέρες για την Ιωάννα Τούνη.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας δημοσίευσε κάποια Instastories μέσα από το νοσοκομείο – δεν νοσηλεύεται η ίδια όπως ξεκαθάρισε σε δεύτερο story – και τα συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα, θέλοντας να υπενθυμίσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως δεν πρέπει να το βάζουν κάτω ούτε τις δύσκολες μέρες.

«Και να θυμάστε. Προβλήματα είναι τα σοβαρά θέματα υγείας… Τα υπόλοιπα είναι προβληματισμοί, γκομενίσματα και πολύς ελεύθερος χρόνος που δεν ξέρουμε τι να τον κάνουμε και μας φταίνε τα πάντα και οι πάντες! Η αυτοβελτίωση και η αγάπη για τον εαυτό μας θα επιλύσουν πολλά από τα μικρότερα προβλήματα που δημιουργούμε με το ξερό μας το κεφάλι!

Ξεκίνα από σήμερα, δουλεύοντας για τον εαυτό σου, οργανώνοντας την ημέρα σου ώστε να έχει χρόνο διαβάζοντας, έχοντας ασχολίες και χόμπυ που γεμίζουν, εστιάζοντας σε λίγους και σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σου που σε αγαπάνε και αγαπάς πραγματικά. Και αυτούς που σε αγαπάνε και αγαπάς να τους το λες.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα για πάντα. Να χαίρεσαι κάθε μέρα γιατί δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά πίσω και να θυμάσαι πως δεν μπορείς να τους κάνεις όλους χαρούμενους, αλλά είναι στο χέρι σου και υποχρέωσή σου να κάνεις χαρούμενο τον εαυτό σου», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτησή της.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!