Το μήνυμα των αστέρων του Hollywood για τις αμερικανικές εκλογές 2020

Το μήνυμα των αστέρων του Hollywood για τις αμερικανικές εκλογές 2020

Τα πιο λαμπερά ονόματα του κόκκινου χαλιού ένωσαν τις φωνές και τις δυνάμεις τους σε ένα βίντεο με σκοπό να συσπειρώσουν τους Αμερικανούς ψηφοφόρους στις φετινές προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Μερικοί από τους πιο μεγάλους χολυγουντιανούς αστέρες όπως ο Brad Pitt, η Laura Dern, η Scarlett Johansson και η Charlize Theorn εμφανίστηκαν στο βίντεο του W Magazine και προέτρεψαν τον λαό να πάει και να ψηφίσει ενόψει των προκριματικών προεδρικών εκλογών και τη “Super Tuesday” την Τρίτη 3 Μαρτίου.

Το μήνυμα που στέλνουν οι ηθοποιοί είναι μη λείψει κανείς από την ψηφοφορία των προεδρικών εκλογών ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις με κεντρικό σύνθημα το “Ψηφίζω επειδή πιστεύω στην αλλαγή”.

Στην πρωτοβουλία συμμετείχαν πολλοί ακόμα ηθοποιοί, όπως ο Adam Sandler, η Cynthia Erivo, ο Antonio Banderas, ο Willem Dafoe, ο Chris Evans, η Olivia Wilde, η Dakota Fanning κ.ά.

Πολλοί είναι οι διάσημοι που έχουν ταχθεί κατά της προεδρίας και των κινήσεων του Donald Trump και με αυτόν τον τρόπο προέτρεψαν τους πολίτες να αναλάβουν έναν πιο ενεργό ρόλο στο πολιτικό προσκήνιο της χώρας.

“Μου είπαν ότι έχω μόνο 45 δευτερόλεπτα εδώ που είναι 45 δευτερόλεπτα περισσότερα από ό,τι η Γερουσία έδωσε στον John Bolton αυτήν την εβδομάδα”, είχε πει τότε από τη σκηνή.

Ο ηθοποιός αναφερόταν στον John Bolton, τον πρώην σύμβουλο του προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump σε εθνικά θέματα, στον οποίο οι Ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές δεν επέτρεψαν να καταθέσει στη δίκη Trump, χωρίς να δεχθούν καμία κατάθεση από κανέναν άλλο μάρτυρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top