Το μήνυμα του πρίγκιπα Harry για τη Diana σε παιδικό βιβλίο

Το μήνυμα του πρίγκιπα Harry για τη Diana σε παιδικό βιβλίο

 

Ο πρίγκιπας Harry έγραψε τον πρόλογο σε ένα παιδικό βιβλίο με τίτλο «Hospital by the Hill», το οποίο αφορά παιδιά που έχασαν τους γονείς τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Συγκεκριμένα το βιβλίο αφορά στην ιστορία ενός νέου ανθρώπου που προσπαθεί να προσαρμοστεί στην ιδέα ότι πέθανε η μητέρα του που ήταν στην πρώτη γραμμή στα νοσοκομεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Πρόκειται για μια ιστορία που μιλάει σε όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν τα πένθος και την απώλεια ενός τόσο κοντινού προσώπου και για αυτό ο δούκας του Sussex θέλησε να το στηρίξει προσωπικά.

«Εάν διαβάζεις αυτό το βιβλίο επειδή έχασες τον γονιό σου ή κάποιο αγαπημένο πρόσωπο σου, κι ενώ εύχομαι να μπορούσα να σε αγκαλιάσω αυτή τη στιγμή, ελπίζω αυτή η ιστορία να μπορεί να σου παρέχει την παρηγοριά ότι δεν είσαι μόνος» έγραψε μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Harry.

«Όταν ήμουν νεαρό αγόρι, έχασα τη μαμά μου. Εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα να το πιστέψω ή να το αποδεχτώ και άφησε μια τεράστια τρύπα μέσα μου. Ξέρω πως αισθάνεσαι και θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι με την πάροδο του χρόνου αυτή η τρύπα θα γεμίσει με πολλή αγάπη και υποστήριξη. Όλοι αντιμετωπίζουμε την απώλεια με διαφορετικό τρόπο, αλλά όταν ένας γονιός πάει στον παράδεισο, μου έχουν πει ότι το πνεύμα τους, η αγάπη τους και οι αναμνήσεις τους δεν πάνε.

Μένουν για πάντα μαζί σου και μπορείς να τις κρατήσεις για πάντα. Ανακάλυψα ότι αυτό είναι αλήθεια», κατέληξε στο συγκινητικό μήνυμα που έγραψε ο πρίγκιπας.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στην Μεγάλη Βρετανία και θα είναι δωρεάν σε κάθε παιδί που επηρεάστηκε από την απώλεια κάποιου αγαπημένου προσώπου κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top