Το μήνυμα του πρίγκιπα William και της Kate Middleton για το 2021

Το μήνυμα του πρίγκιπα William και της Kate Middleton για το 2021

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William δημοσίευσαν ένα διαφορετικό βίντεο στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram για τη δύσκολη χρονιά του 2020.

Η βασιλική οικογένεια, κάθε χρόνο πηγαίνει στην εκκλησία στο Sandringham Estate το πρωί των Χριστουγέννων, όπου χαιρετά το κοινό που έχει βρεθεί εκεί για την περίσταση. Ωστόσο, λόγω των τρεχουσών οδηγιών στο Ηνωμένο Βασίλειο για την πανδημία, δεν επιτρέπονται οι μεγάλες χριστουγεννιάτικες συγκεντρώσεις, και αυτό ισχύει και για τη βασιλική οικογένεια. Ενώ η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος περνούν την εορταστική μέρα στο Κάστρο του Windsor, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με τα παιδιά τους.

«Αυτά τα Χριστούγεννα οι σκέψεις μας είναι με εκείνους από εσάς που είστε σήμερα μόνοι», έγραψαν οι Cambridges. "Εσείς που είστε θλιμμένοι από την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου και εσείς που είστε στην πρώτη γραμμή και βάζετε τη ζωή σας σε δεύτερη μοίρα, η ευχή Καλά Χριστούγεννα δεν ακούγεται και τόσο σωστή φέτος, οπότε αντί αυτού ευχόμαστε ένα καλύτερο 2021».

Ο επίσημος λογαριασμός Instagram του Kensington Palace μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες που επισημαίνουν τα πολύ διαφορετικά Χριστούγεννα που βιώνουν οι περισσότεροι άνθρωποι το 2020 και μοιράστηκε μια λίστα πόρων για όσους έχουν ανάγκη. «Και για όσους αγωνίζονται σήμερα, υπάρχει υποστήριξη εκεί έξω αν το χρειάζεστε», έγραψαν, πριν απαριθμήσουν φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανισμούς που μπορούν να προσφέρουν βοήθεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top