Το νέο μήνυμα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μετά τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου

Το νέο μήνυμα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μετά τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου

 

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ήταν το πρωί της Τρίτης ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος απάντησε πρώτη φορά on camera στις κατηγορίες της παρτενέρ του στο «Just the 2 of Us», Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, για ξυλοδαρμό.

Μετά τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θέλησε να κάνει μερικές διευκρινήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αγαπητή Κατερίνα Καινούργιου και αξιοσέβαστο πάνελ του Ευτυχείτε, ουδέποτε ανέφερα πως ο κύριος Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου με χτύπησε. Εννοείται πως αν με είχε χτυπήσει δεν θα ήμουν κουτή να συνεχίσω μαζί του στο show. Για ποιον λόγο λοιπόν ειπώθηκε σήμερα πως δεν με έδειρε ποτέ και πως αν με είχε δείρει θα είχε μαθευτεί. Σας αναρτώ ξανά τις δηλώσεις μου», έγραψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και στη συνέχεια ανήρτησε ξανά τα βίντεο που ανέφερε το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σε εκείνη και τον τραγουδιστή.

Ακόμα, η ίδια ήθελε να διευκρινίσει και όλα όσα συνέβησαν με την παραγωγή του «My Style Rocks» μετά την οικειοθελή αποχώρησή της.

«Υπήρξε και αναφορά για το περιστατικό με το αυτοκίνητό μου. Ουδέποτε έχω αναφέρει ότι μου έκοψαν τα φρένα. Απομάκρυναν τα κλειδιά και νέκρωσε το αμάξι μου, Υπάρχει αναφορά καταγεγραμμένη στην Ελλάς γιατί ήρθε η τροχαία τότε, η οποία έφερε και τα κλειδιά. Ζητώ την αποκατάσταση της αλήθειας Ευτυχείτε και Κατερίνα Καινούργιου και την αποκατάσταση των λεγομένων μου», έγραψε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top