Το νέο συγκινητικό κείμενο της Chrissy Teigen για την ατυχή εγκυμοσύνη της

Το νέο συγκινητικό κείμενο της Chrissy Teigen για την ατυχή εγκυμοσύνη της

 

Έναν μήνα μετά την αποβολή του μωρού της, η Chrissy Teigen έγραψε ένα δοκίμιο, έντονα συναισθηματικά φορτισμένο, στο Medium.com, μιλώντας για την απώλεια που βίωσε τόσο η ίδια όσο και ο άντρας της. 

«Αφού χάσαμε τον Jack, στην αρχή ήμουν εξαιρετικά αγχωμένη ότι δεν θα μπορούσα να τους ευχαριστήσω όλους για την τόσο μεγάλη έκφραση καλοσύνης. (…) Για μένα το “δεν υπάρχει ανάγκη να απαντήσεις” ήταν τόσο μεγάλη ανακούφιση. Τους ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά», είπε αρχικά.

Εν συνεχεία, εξήγησε ότι διαγνώστηκε με μερική αποκόλληση του πλακούντα, μια κατάσταση κατά την οποία ο πλακούντας αποκόπτεται από τον τοίχο της μήτρας. «Δεν θα μπορούσε να επιβιώσει από αυτό, και αν συνεχιζόταν και άλλο μπορεί να μην επιβίωνα ούτε εγώ. (…) Είχαμε δοκιμάσει πολλές μεταγγίσεις αίματος(…)

Αργά μια νύχτα μου είπαν ότι το επόμενο πρωί ήταν η ώρα να το αφήσουμε να περάσει. Έκλαψα λίγο στην αρχή, αναστατώθηκα, η αναπνοή μου δεν μπορούσε να συντονιστεί αρκετά με την απίστευτα βαθιά μου λύπη. Ακόμη κι τώρα που το γράφω αυτό, μπορώ να νιώσω τον πόνο ξανά όλον από την αρχή», λέει.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι ζήτησε από τον John Legend και τη μητέρα της να τραβήξουν φωτογραφίες, όσο άβολο κι αν ήταν: «Εξήγησα σε έναν πολύ διστακτικό John ότι τους χρειαζόμουν, και ότι δεν ήθελα να χρειαστεί να το ζητήσω. Ότι έπρεπε απλά να το κάνει. Δεν ήθελε καθόλου. Το έβλεπα. Δεν είχε λογική για αυτόν εκείνη την στιγμή αυτό. Αλλά ήξερα ότι χρειαζόμουν να θυμάμαι αυτή την στιγμή για πάντα, με τον ίδιο τρόπο που ήθελα και να θυμάμαι εμάς να φιλιόμαστε στο τέλος του διαδρόμου, με τον ίδιο τρόπο που ήθελα να θυμάμαι τα δάκρυα χαράς μας με τη Luna και τον Miles. Και οπωσδήποτε ήξερα ότι ήθελα να μοιραστώ αυτή την ιστορία.»

Όσον αφορά στην κριτική για την ανάρτηση των εν λόγω φωτογραφιών, διευκρίνισε: «Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο λίγο με ενδιαφέρει που δεν σας άρεσαν οι φωτογραφίες. Πόσο λίγο με ενδιαφέρει που είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να είχατε κάνει. (…) Το έζησα, επέλεξα να το κάνω, και κυρίως, οι φωτογραφίες αυτές είναι για τους ανθρώπους που το έχουν βιώσει ή είναι περίεργοι να μάθουν πώς είναι μια τέτοια εμπειρία. Αυτές οι φωτογραφίες είναι μόνο για όσους τις χρειάζονται».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I didn’t know how to come back to real life so I wrote this piece for Medium with hopes that I can somehow move on but as soon as I posted it, tears flew out because it felt so....final. I don’t want to ever not remember jack. . . Thank you to everyone who has been so kind. Thank you to the incredible doctors who tried so hard to make our third life a reality. Thank you to my friends and family and our entire household for taking care of me through all the adult diaper changes, bed rest and random hugs. Thank you John for being my best friend and love of my life. A lot of people think of the woman in times like this but I will never forget that john also suffered through these past months, while doing everything he could to take care of me. I am surrounded, in a human therapy blanket of love. I am grateful and healing and feel so incredibly lucky to witness such love.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top