Ένα νέο τηλεοπτικό εγχείρημα για την Sarah Jessica Parker σε διαφορετικό ρόλο αυτή τη φορά. Ενώ εμείς ακόμη δεν συνειδητοποιήσαμε πώς δεν θα υπάρξει sequel του «Sex and the city», η ίδια φαίνεται να θέλει να ασχοληθεί με την παραγωγή. Θα συνεργαστεί με την εταιρεία παραγωγής του «Love Island» ITV America για να δημιουργήσει μια νέα εκπομπή γνωριμιών.
 
Σύμφωνα με το Deadline, η πρωταγωνίστρια του «Sex and the City» θα λειτουργήσει ως εκτελεστική παραγωγός στο Swipe Swap, «ένα ραντεβού ως κοινωνικό πείραμα» που δημιουργήθηκε από την ITV America και την εταιρεία παραγωγής της Parker «Pretty Matches Productions».
 

Η σειρά σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα προβληθεί στο αμερικανικό κανάλι Lifetime, και θα ακολουθεί «δύο αδέσμευτα άτομα που ανταλλάσσουν θέσεις και ο ένας υιοθετεί τον τρόπο ζωής του άλλου».
 
«Από το να ζεις στο σπίτι του άλλου και να επισκέπτεσαι τα αγαπημένα του στέκια, μέχρι να γνωρίζεις τους στενότερους φίλους και την οικογένεια του – όλα για την αναζήτηση του ρομαντισμού», αναφέρει η ανακοίνωση της σειράς.

Πάντως όπως σημειώνει το δημοσίευμα η Parker δεν αναμένεται να εμφανιστεί μπροστά από τις κάμερες, ενώ ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία προβολής.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!